Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Hvordan forbedre ekstruderingsutbyttet?

2022-06-07

Hvordan forbedre ekstruderingsutbyttet? Her er noen forslag til ekstruderingsoperatører og ekstruderingskvalitetsinspektører:

1) Kvalitetsinspeksjon: Maskinkvalitetsinspeksjonen bør ta i bruk raske, nøyaktige og hensynsløse inspeksjonsmetoder. Den såkalte "raske" betyr at kontrollen er flittig og rettidig; "nøyaktig" betyr å være kjent med nasjonale standarder, internkontrollstandarder, forskjellige kunder og forskjellige overflatebehandlingsstandarder, om nødvendig, ta prøver for den tilsvarende overflatebehandlingstesten, og det må ikke være noen feilvurdering og overdreven aksept. Dersom det ikke kan bedømmes under særlige omstendigheter, skal det meldes til vedkommende ansvarlig umiddelbart; "hensynsløs" betyr majesteten til posisjonen og implementeringen av håndhevingssystemet.

 

2) Ekstrusjonsgruppeleder: Ikke trekk feil form, ikke skriv feil sporingskort, og gjør aktivt kvalitets-egenkontroll første inspeksjon og inspeksjon under prosess.

 

3) Vertsoperatøren (fungerende lagleder): samarbeid aktivt med laglederen, verifiser hvert sett med støpeformer, kontroller de tre temperaturene, grip fleksibelt strømningshastigheten til materialet i henhold til strukturen til forskjellige modeller og forskjellige overflatebehandlinger, og sjekk materialet når som helst. Kvalitetsstatus, ansvarlig for veggtykkelse, formingsgrad, kollaps og sleping og eller intern sleping, og beregne nøyaktig om lengden på materialhodet etter saging av forskjellige spesifikasjoner og varianter av profiler til halvfabrikata er lang nok.

 

4) Avbrutt arbeid: Avbrutt arbeid er også en svært viktig stilling. Hvis du finner et kvalitetsproblem, bør du si ifra til laglederen eller vikarlagslederen så snart som mulig, og sjekke høyden på løfterammen og grafittblokken ved utløpsporten og høytemperaturvalsen når hvert sett med former er lastet ut av maskinen. Om det er i god stand, fordi de vil direkte påvirke formingsgraden til materialet, slå på viften i tide, og kontroller om transportprosessen til transportbåndet er jevn og effektiv. Dersom det viser seg at det er bobler og oljebobler på overflaten av profilen, må det merkes tydelig på profilen for å hindre at det renner inn i neste prosess.

 

5) Retting av arbeidere (kompoundering, saging til lengde, innramming):

Overflatekvaliteten til hvert materiale bør kontrolleres fullstendig før retting, og profilene på kjølesengen bør ikke stables for mye for å unngå riper. Hvis det er et monteringsforhold, skal den faktiske matchingen av modellen til den tilsvarende overflatebehandlingsmodellen i denne bestillingen råde, for å kontrollere strekkhastigheten for retting.

Ved blanding av materialer, vær oppmerksom på ulike blandingsmetoder for materialer med ulike overflatebehandlinger. For emner, oksiderte sandblåsingsmaterialer og "oksiderte elektroforetiske lette stoffer", prøv å sette den ikke-dekorative overflaten ned eller den ikke-dekorative overflaten og den ikke-installerte overflaten sammen. Intervallet mellom profilstøtten og støtten bør unngås så langt som mulig for å unngå gnidning, berøring, skraping, riper og skade på den dekorative overflaten.

Før du skjærer til en fast lengde, er det nødvendig å vurdere om materialhodet og haleavfallet er langt nok. Hvis det viser seg at hele materialet eller partiet ikke er langt nok, gi umiddelbart beskjed til avbruddet eller oppstartshånden. Etter saging, kontroller nøye om enden av profilen er deformert, for eksempel på grunn av saging. Deformasjon kan passende justere sagehastigheten.

Isolasjonsmaterialer (hvis bestillingen er spesielt merket med bøying og vridning, vil den bli strengt akseptert i henhold til kundens krav, og de som ikke er spesifisert i bestillingen vil bli akseptert i henhold til høypresisjonsnivået). Etter rammen skal profilene som lett knuses av avstandsstykkene skilles med flate rør i hvert lag. Produktene med strenge krav til overflatekvalitet bør skilles med en enkelt høytemperaturfilt. Avstandsstykkene skal plasseres pent.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept