Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Typer T5 rørhus

2022-08-17


Hva er de to vanligste platebreddene i T5-rørhusmarkedet? Det er to serier med T5-rørhus, som er det delte aluminium-plastrøret og det integrerte T5-aluminium-plastrøret. T5-rørhuset er det mest brukte tilbehøret i LED-lysrør for tiden. Introduser nå hovedsakelig T5-lampeskallet, detaljene er som følger:

 

1. Brettbredde: 10-12mm

 

2. Lengde: 600 mm, 900 mm, 1200 mm, 1500 mm (kan kuttes i henhold til kundens krav)

 

3. Type: transparent deksel, lys diffusor deksel

 

4. Pris: Lengden er forskjellig fra typen PC-deksel, og prisen er forskjellig. Velkommen til å konsultere og diskutere samarbeid.

 

PC-lampeskjermdelen av vårt T5-lampeskallsett er hovedsakelig laget av Teijin PC, og prosessen er hovedsakelig gjennom ekstruderingsstøping. Aluminiumsdelen er laget av 6063 aluminium, som har fordelen av rask varmeavledning. De generelle fordelene med T5-lampeskallet er høy styrke, god varmespredning, jevn lyseffekt, god lystransmisjon og ingen gjenskinn.

 

De vanligste platebreddene på markedet er 10MM og 12MM. Ifølge vår statistikk har kundene konsultert mest på nettverksplattformen, så de er også velbegrunnede. Selvfølgelig, i tillegg til disse to brettbreddene for t5-lampeskallet. I tillegg er det mange spesifikasjoner av brettbredde, som 9MM, 11MM, 12MM osv. Faktisk for problemet med brettbredde, hvis du ikke gjør det finne en passende en, på den ene siden kan du vurdere skreddersydde former. Det kan produseres i henhold til kundens krav, og for det andre kan størrelsen på PCB-lyskortet endres. Kort sagt er det mange metoder, avhengig av hvordan T5 aluminium-plastrørprodusenter og kunder kommuniserer og hvordan de skal løses.

 

 

JE er en fabrikk som spesialiserer seg på produksjon av T8-rørhus, for flere rørhus, se:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

For mer informasjon, vennligst kontakt:sales@jeledprofile.com

Tlf/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept