Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

LED-aluminiumsprofil prosessflyt

2022-08-22



De strukturelle egenskapene til LED-aluminiumsprofiler er relativt stabile og ønskes velkommen av mange forbrukere. Men for at alle skal vite mer om aluminiumsprofiler, er det nødvendig å popularisere produksjonsprosessen for alle, slik at det ikke vil være noen vanskeligheter i kjøpsprosessen.

 

1. Støping: Dette er den første prosessen i produksjon av aluminiumsprofiler. Hovedprosessen er: Ingredienser: I henhold til de spesifikke legeringskvalitetene som skal produseres, beregn tilsetningsmengden av ulike legeringskomponenter, og samsvar rimelig med ulike råmaterialer. Smelting: De tilberedte råvarene tilsettes smelteovnen for smelting i henhold til prosesskravene, og slagget og gassen i smelten fjernes effektivt ved avgassing og raffinering av slaggfjerning. Støping: Under visse støpeforhold blir det smeltede aluminiumet avkjølt og støpt til runde støpte stenger med ulike spesifikasjoner gjennom et dypbrønnstøpesystem.

 

2. Ekstrudering: Ekstrudering er et middel for å danne profiler. Design og lag først en form i henhold til seksjonen av profilproduktet, og bruk en ekstruder for å ekstrudere den oppvarmede runde støpestangen fra formen. Den ofte brukte legeringen av klasse 6063 bruker også en luftkjølende bråkjølingsprosess og påfølgende kunstig aldringsprosess for å fullføre varmebehandlingsforsterkningen under ekstrudering. Ulike kvaliteter av varmebehandlebare forsterkende legeringer har forskjellige varmebehandlingssystemer

 

3. Farging: Anodiserte og ekstruderte aluminiumslegeringsprofiler har dårlig overflatekorrosjonsbestandighet. Overflatebehandling må utføres ved anodisering for å øke korrosjonsmotstanden, slitestyrken og utseendet til aluminium.

 

JE har produsert og utviklet LED-aluminiumsprofil siden 2017. Så langt har den 5 års produksjonserfaring. Samtidig støtter den også tilpasning av PC-profiler i ulike bransjer. Velkommen nye og gamle kunder til å tilpasse med tegninger og prøver, produsenter, rimelig.

 

For mer LED-aluminiumsprofil, se:

https://www.jeledprofile.com/led-aluminum-profiles

 

Du kan også kontakte:sales@jeledprofile.com

Tlf/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept