Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Saker som trenger oppmerksomhet i produksjon av LED-aluminiumprofilekstrudering

2022-10-24



1.LED-aluminiumsprofiler med samme og lignende ytelseskrav plasseres i samme ovn for aldringsbehandling i henhold til materiale, tykkelse, størrelse, hardhetskrav og ytelseskrav til aluminiumsprofiler. De aldrende aluminiumsprofilene bør betjenes strengt i henhold til den tilsvarende aldringsprosessen til ovnsprofilene, og bør ikke endres uten tillatelse, og bør ikke være overfladiske.

For det andre, vær oppmerksom på å observere sirkulasjonsviften, den sirkulerende kjølevannsdriften, vær nøye med tenningsoppvarmingen, oppvarmingsfeilen i ovnen, oppvarmingshastigheten i ovnen, varmekonserveringen, og vær oppmerksom på løftesikkerheten og tetting av ovnsdøren.

3. Vær oppmerksom på olje- og gasslekkasje, ventilasjon og sikkerhet i høytemperaturforbrenningsmiljø.

4. Vær oppmerksom på det fallende materialet når du løfter laste- og losserammen, og vær oppmerksom på sikker avstand mellom kjøringen og materialrammen og seg selv.

5. Det er strengt forbudt å oppholde seg i aldringsovnen av aluminium. Når du må inn i ovnen for å jobbe, må du gjøre tilsvarende beskyttelse, og du må ha voksne utenfor for å observere og beskytte. Det er forbudt å bringe brennbare og eksplosive stoffer inn i ovnen, og det er strengt forbudt å bruke det til ikke-produktive formål som baking, oppvarming og søvn.

6. Profilene med ulike etterbehandlingskrav skal ikke kombineres og rammes inn, og skal overføres til hver produksjonsavdeling i henhold til etterbehandlingskravene sammen med prosesskortet (fremstillingsstevning). Registrer hver form av prosessen sannferdig for verifisering. Når skiftet overlates, er det nødvendig å forklare klart situasjonen for skiftet personlig.



JE har produsert og utviklet LED-aluminiumsprofil siden 2017. Så langt har den 5 års produksjonserfaring. Samtidig støtter den også tilpasning av PC-profiler i ulike bransjer. Velkommen nye og gamle kunder til å tilpasse med tegninger og prøver, produsenter, rimelig.

 

For mer LED-aluminiumsprofil, se:

https://www.jeledprofile.com/led-aluminum-profiles

 

Du kan også kontakte:sales@jeledprofile.com

Tlf/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept