Hjem > Nyheter > Bedriftsnyheter

LED-rørhuset produsert av JE er dedikert til transformasjon av LED-lysrør i underjordiske garasjer

2023-02-04

Status quo for den underjordiske parkeringsplassen: den underjordiske parkeringsplassen har dårlig belysning, og belysningsproblemet har alltid plaget utviklere og brukere, hovedsakelig i følgende aspekter:

1. Den underjordiske garasjen er et veldig mørkt sted. Hvis den ikke slås på i tide, er det lett å ha en ulykke. Dessuten er strømmen av mennesker svært liten, noe som ofte gir gunstige forhold for kriminelle og er et svakt ledd i sikkerhetsstyringen.
2. Belysning er dyrt. Generell garasjebelysning må fungere 24 timer i døgnet, og den årlige strømregningen er betydelig.
3. Antallet garasjelys er stort, og arbeidsmengden med utskifting og vedlikehold er stor, noe som er en vanskelighet i eiendomsforvaltningen.

For tiden er det hovedsakelig to typer LED-lys i underjordiske garasjer: mikrobølgeradarsensor LED-lys og LED-radarsensorlys.

Arbeidsegenskaper til LED-lys for mikrobølgeradarsensor:
Når mennesker eller kjøretøy beveger seg, er garasjelyset for radarsensoren 100 % fullt lyssterkt, med en arbeidseffekt på 18W, som er dobbelt så sterkt som en 40W lysrør. Når fotgjengere og kjøretøy forlater, etter en forsinkelse på 25±5 sekunder, vil radarsensorlyset automatisk bytte til en 20% fullstendig lys svak tilstand, og arbeidseffekten er bare 3W, og den totale gjennomsnittlige arbeidseffekten overstiger ikke 5W. Lysstyrken når det er litt lyst kan fullt ut oppfylle behovene for sikkerhet, overvåking og belysning. Sensorlysene i dette området er alltid på 100 % hvis personer eller biler beveger seg i dette området hele tiden. Det radarfølende garasjelyssensorområdet dekker 360 grader under lyset, og føleavstanden er 6-8m.

Fordeler med mikrobølgeradarsensor LED-lys og led-radarsensorlys
1. Registrer automatisk bevegelige objekter som mennesker og biler, og sørge for passende og tidsriktig belysning etter behov. Folk og biler kommer og går med fullt lys, folk og biler går med dempet lys, sover automatisk, fjerner ugyldig belysning, og endrer fullstendig den forrige 24-timers allværs "long-on" lysstatusen.
2. Anvendelsen av LED-lyskilder i radarinduksjonslamper har offentliggjort fordelene med LED-lampeperler: lang levetid, høy lyseffektivitet, liten størrelse og lett å kontrollere. Det unngår ulempene med vanlige lamper: det vil ikke forårsake lysnedgang på grunn av kontinuerlig høy temperatur, og de høyeffektive fordelene med strømsparing kan raskt gjenopprette høye investeringer. Den har lang levetid og sparer mye manuelt vedlikehold og utskiftingskostnader. Automatisk induksjon gir stor bekvemmelighet.

Som nevnt ovenfor har LED-transformasjonen av den underjordiske parkeringsplassen fortsatt mye å gjøre. Mange kunder har fokusert på LED-transformasjonen av den underjordiske garasjen i mange år og har høstet mye penger.

Vårt JE-selskap har vært forpliktet til å tilby høykvalitets LED-skall for renovering av underjordisk garasjebelysning i mange år; som T8LED lysstoffrør (som JE-28, etc.), tri-proof lys (JE-218, etc.), T8LED lysrør kan perfekt erstatte tradisjonelle lysstoffrør; Tri-proof lys kan være fuktsikre, støvtett, anti-korrosjon, etc., og kan forbedre kvaliteten og karakteren til det underjordiske garasjebelysningssystemet; Velkommen kunder med underjordisk parkering prosjekter for å skrive i detalj, vi har et komplett utvalg av LED-skall for deg å velge, kan møte alle dine designkrav.



JE er en fabrikk som spesialiserer seg på produksjon av T8rør boliger, for merrør hus, se:

https://www.jeledprofile.com/led-tube-housing

For mer informasjon, vennligst kontakt:sales@jeledprofile.com

Tlf/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept