Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Den tredje faktoren som påvirker den herdeeffekten av plastekstruderingsmaterialer

2023-10-26

Den tredje faktoren som påvirker den herdende effekten avplastekstruderingsmaterialerer bindekraften mellom de to fasene.

Den gode bindekraften mellom de to fasene kan effektivt overføre stress mellom fasene og forbruke mer energi. Makroskopisk vil den totale ytelsen til plastekstruderingsmaterialet være bedre, spesielt forbedringen i slagstyrke er den viktigste. Vanligvis kan denne bindende kraften forstås som interaksjonskraften mellom de to fasene. Podekopolymerisering og blokkkopolymerisering er typiske metoder for å øke bindingskraften til de to fasene. Forskjellen er at de danner kjemiske bindinger gjennom kjemiske syntesemetoder, som podekopolymerisering. Grenkopolymer HIPS, ABS, blokkkopolymer SBS, polyuretan.

For herdemiddelherdede plastekstruderingsmaterialer er det en fysisk blandingsmetode, men prinsippet er det samme. Et ideelt blandingssystem bør være et der de to komponentene både er delvis kompatible og i separate faser. Det er et grensesnittlag mellom fasene. I grensesnittlaget diffunderer molekylkjedene til de to polymerene hverandre og det er en åpenbar konsentrasjonsgradient. Ved å øke blandingen. Kompatibiliteten mellom komponentene muliggjør god bindekraft, og øker dermed diffusjonen og sprer grensesnittet, og øker tykkelsen på grensesnittlaget. Og dette er nøkkelteknologien for å herde plastekstruderingsmaterialer og forberede polymerlegeringer - polymerkompatibilitetsteknologi!


JE er en fabrikk som spesialiserer seg på produksjon av plastekstruderingsprodukter, for flere rørdetaljer, se:

https://www.jeledprofile.com

For mer informasjon, vennligst kontakt: sales@jeledprofile.com

Tlf/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept