Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Hva er blanding av plastekstruderingsmateriale

2023-10-31

Ekstrudert plastmaterialeblanding er å fullstendig blande og elte to eller flere plaster, gummi (eller elastomerer) og tilsetningsstoffer under visse prosessforhold for å produsere polymermaterialer med nye strukturelle egenskaper og egenskaper. en modifikasjonsmetode.

Det resulterende nye polymersystemet kalles en plastekstruderingsmaterialblanding, noen ganger også kalt en plastlegering (fordi to eller flere polymerer er flerkomponentpolymerer fremstilt ved fysiske eller kjemiske metoder. De Strukturen og ytelsesegenskapene ligner de til metalllegeringer , så polymerblandinger kalles ofte polymerlegeringer (Polymer Alloy).

Faktisk er det en forskjell mellom "legering" og "blanding". Blandinger anses generelt for å være en type legering, det vil si at legeringer av plastekstruderingsmateriale inkluderer blandinger av plastekstruderingsmateriale. Å blande modifikasjon av plastekstruderingsmaterialer er en vanlig plastmodifikasjonsmetode som går hånd i hånd med fyllmodifikasjon.

Forskjellen mellom det og plastfyllingsmodifikasjon er at fyllingsmodifisering er å blande små molekylære stoffer inn i harpiksen, mens plastblandingsmodifikasjon er å blande høymolekylære stoffer inn i harpiksen. Siden det blandede modifiserte komposittsystemet inneholder polymerstoffer, er dets kompatibilitet bedre enn det fylte systemet, og modifikasjonen har mindre innvirkning på andre egenskaper til den originale harpiksen.

Plastblandingsmodifikasjon er for tiden en av de mest effektive metodene for å utvikle nye polymermaterialer, og det er også den viktigste måten å oppnå høy ytelse, forfining og funksjonalisering av eksisterende plastvarianter. Nesten alle de nødvendige egenskapene til plast kan oppnås gjennom blandingsmodifikasjon. For eksempel har PP fordelene med lav tetthet, god gjennomsiktighet, høy strekkfasthet, høy hardhet og god varmebestandighet, men den har dårlige slagegenskaper og dårlig motstand mot spenningssprekker. Hvis det blandes med HDPE, kan de opprinnelige egenskapene til PP opprettholdes. Den har også fordelene med slagfasthet, motstand mot spenningssprekker og motstand mot lav temperatur.


JE er en fabrikk som spesialiserer seg på produksjon av plastekstruderingsprodukter, for flere rørdetaljer, se:

https://www.jeledprofile.com

For mer informasjon, vennligst kontakt: sales@jeledprofile.com

Tlf/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept