Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Hvilket materiale er hovedmaterialet som brukes til LED-rør

2023-11-28

Som en relativt ny belysningsenhet,LED lamperørbrukes ofte i følgende boligmaterialer:


PC-materiale rørhus: PC er polykarbonat. Det er et utmerket plastmateriale med høy styrke, høy gjennomsiktighet, anti-aldring, høy temperaturbestandighet og andre egenskaper. Den er egnet for skallet, huset, dekselet og andre komponenter i LED-lamperør.


PMMA-materialrørhus: PMMA er polymetylmetakrylat. Det er et annet materiale med høy gjennomsiktighet og god varmebestandighet. Det brukes ofte til å lage lampeskjermer, linser og andre komponenter i LED-lamper.


PVC-materialrørhus: PVC, polyvinylklorid, er en vanlig syntetisk harpiks med god slitestyrke og kjemisk korrosjonsbestandighet. Den er egnet for å lage rørkroppen, skallet og andre deler av LED-lamperør.


Aluminiumslegering: LED-lamperør laget av aluminiumslegeringsskall har gode varmeavledningsegenskaper og kan effektivt spre varmen fra LED-lampen og opprettholde god arbeidstilstand.


I henhold til ulike krav og bruksscenarier, kan valg av forskjellige materialer for å lage foringsrøret til LED-lysrør forbedre ytelsen og den generelle kvaliteten til LED-lys samtidig som det sikres en vakker design.


JE er en fabrikk som spesialiserer seg på produksjon av LED-rørhus, for mer informasjon, vennligst se:

https://www.jeledprofile.com

Kontakt på e-post: sales@jeledprofile.com

Tlf/Whatsapp/Wechat: 0086 13427851163

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept